Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Wegens de vakantie kunnen onze levertermijn afwijken van wat op de website vermeld staat

Mozaïek

Bij Duropanel produceren wij al jaren wandpanelen voor onze tevreden klanten. Aluminium of dibond panelen in muurvullende afmetingen worden bedrukt of gesublimeerd met elke mogelijk opdruk. Hierdoor is het ook mogelijk om een complete muur eruit te laten zien als mozaïek. De mozaïekopdruk kan zo scherp en kleurecht zijn dat men vaak pas door heeft dat de muur niet van echt mozaïek is als het van dichtbij gezien en aangeraakt wordt. Zo krijg je het visuele beeld van mozaïek maar met alle voordelen van aluminium en dibond panelen. Een aantal voordelen van onze gesublimeerde panelen zijn:

  • Hittebestendig en brandvertragend; voor extra veiligheid en duurzaamheid in bijvoorbeeld de keuken of bij een open haard.
  • Gemakkelijk schoon te maken en waterresistent; kan ook worden gebruikt als keukenachterwand of douchewand.
  • Licht gewicht, gemakkelijk te plaatsen.
  • Onderhoudsvrij; nooit meer bijwerken door de speciale coating.
  • Krasvast

Doordat het zo makkelijk is om mee te werken worden wandpanelen steeds meer gebruikt. Niet alleen in huis maar ook op kantoor of in de horeca. Wandpanelen met mozaïeklook geven de authentieke sfeer die we van mozaïek gewend zijn op een gemakkelijk te plaatsen hoge kwaliteit wandpaneel!

Ontwerp je eigen wandpaneel
Wandpanelen mozaïek look - badkamer

Voorbeelden

Kies je eigen beelden of laat ons helpen met het ontwerp!

Bij Duropanel kun je kiezen uit verschillende afbeeldingen, structuren en patronen. Je kunt ook kiezen om zelf afbeeldingen te uploaden. Kom je er zelf niet uit, maar heb je wel een geweldig idee? Dan kunnen wij ook helpen bij de totstandkoming van een ontwerp dat past bij jouw gevoel. Hierboven zijn ter inspiratie verschillende voorbeelden van wandpanelen met mozaïekbeelden weergegeven. Dit zouden ook andere hoge kwaliteit structuren kunnen zijn. Druk op de knop 'ontwerp je eigen wandpaneel' om je eigen wandpaneel samen te stellen of een offerte aan te vragen.
 

Geen eigen foto's?

Als je zelf geen foto hebt van datgene dat je op de muur wilt hebben kun je natuurlijk ook foto's van het internet gebruiken. Er zijn talloze websites met prachtige foto's. Vaak moet je enkele euro's voor deze foto's betalen maar op sommige websites zijn de foto's ook gratis te gebruiken!

Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij aan websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kun je de meest prachtige foto's vinden! Als je gebruik wil maken van gratis foto's raden wij aan eens te kijken op Pexels en Pixabay. Als je eenmaal een foto hebt geselecteerd kun je deze heel makkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden. Zo past de foto perfect op je muur. Wij zorgen voor de rest!

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)573 - 254 618
E info@duropanel.nl
Bericht sturen
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?
Akkoord