Huisnummerborden

Ook dat is Duropanel.

Wij leveren duurzame decoratie en bescherming voor profielen en objecten van aluminium, verzinkt staal of thermoresistente kunststoffen door middel van de innovatieve sublimatietechniek. We kunnen designs, teksten of beelden aanbrengen en op die manier functionaliteit, uitstraling én bescherming toevoegen aan een product.
 

De kracht van Duropanel

Met technieken als sublimatie, zeefdruk, digitaal printen (op groot formaat), folieplotten en verschillende voor- en nabewerkingsmogelijkheden onder één dak, is er bij Duropanel altijd wel een oplossing voor uw gewenste reclame-, communicatie- of beursproducten. Of het nu de complete doorvoering van een huisstijl op verschillende reclamedragers is of een simpele sticker of reclamebord.
 

Advies en productie

Duropanel kan u adviseren over de mogelijkheden wat betreft materiaalsoort, productvorm en productietechniek. Ook de creatieve en/of technische ontwerpen kunnen de vormgevers van Duropanel voor u verzorgen. Levert u zelf het materiaal en/of het design aan? Ook dan is Duropanel u graag van dienst. U kunt alles aan ons overlaten. Van eerste idee tot en met de montage van uw producten. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor alleen die specifieke diensten waar u behoefte aan heeft.
 

Huisnummers - huisnummerborden - huisnummerbordjes

Sublimatie

Duropanel beschikt met sublimatietechniek over een uniek procedé om decoraties op producten van aluminium, verzinkt staal of thermoresistente kunststoffen aan te brengen . De genoemde materiaalsoorten worden voorzien van een speciale poedercoatlaag, waarin onder verhitting pigmenten worden ingebracht die daarna worden ingesloten. Hierdoor ontstaat een duurzaam resultaat. Met sublimatie kan Duropanel zowel vlakke panelen als profielen en voorgevormde producten voorzien van elke decoratie. Hierdoor wordt het product functioneel, esthetisch en veilig in gebruik. De toplaag is glanzend of mat. De decoratie kan een standaard motief zijn, maar ook een zelf ontworpen beeld of een combinatie van tekst en beeld. Daarnaar hebben wij een uitgebreide selectie houtdecoratiepatronen welke op de materialen gesublimeerd kunnen worden. Gesublimeerde panelen zijn ideaal toe te passen als duurzaam informatiepaneel, fotowand of reclameplaat, maar kunnen ook worden verwerkt in bijvoorbeeld portalen of bewegwijzeringen. 

Meer over sublimatie...
 

Digitaal printen en folieplotten

Met diverse grootformaat printers kan Duropanel full colour prints produceren ten behoeve van verschillende materialen en ondergronden. Er kan geprint worden op diverse soorten folies, papier en doek. De folieprints kunnen worden afgewerkt met mat- of glanslaminaat en worden schoon- of contourgesneden tot stickers, teksten, posters, reclamedoeken of voor verdere verwerking op reclamedragers. Bijvoorbeeld voor borden , gevelpanelen of autobeletteringen. Met onze snijplotter kunnen diverse kleurfolies worden contourgesneden tot snijteksten en -vormen voor toepassing op verschillende ondergronden.

 

Volg ook onze LinkedIn pagina en blijf altijd op de hoogte!

Projecten

Producten