Wandpanelen

Ook dat is Duropanel.

Op zoek naar vernieuwende oplossingen op het gebied van duurzaamheid en circulair bouwen? 

Duropanel beschikt met de sublimatietechniek over een duurzaam decoratieproces, waarmee basis metalen in de bouw kunnen worden voorzien van de door u gewenste patronen, dessins en houtnerf structuren. Maar ook diverse steen, beton en marmer looks behoren tot de mogelijkheden.

Duurzame materialen die worden gebruikt in woning- of utiliteitsbouwprojecten, zoals profielen en objecten van aluminium, verzinkt staal of thermoresistente kunststoffen, krijgen door middel van innovatieve 2D of 3D sublimatie duurzaamheid, functionaliteit en esthetische waarde mee. Duropanel is uw partner in het meedenken over decoratieve oplossingen

 

Houtprofielen gevelprofielen houtstructuur look Robertson Het Baken

De kracht van sublimatie

Sublimatie is een uniek procedé waarmee decoraties op producten van aluminium, verzinkt staal of thermoresistente kunststoffen worden aangebracht. De materialen worden voorzien van een speciale poedercoatlaag, waarin onder verhitting pigmenten worden ingebracht die daarna worden ingesloten. Zo ontstaat een duurzaam resultaat. Meer over sublimatie...
 

Overal toepasbaar

Met sublimatie kan Duropanel zowel vlakkepanelen als profielen en voorgevormde producten voorzien van elke decoratie. Hierdoor wordt het product functioneel, esthetisch en veilig in gebruik. De decoratie kan een standaard motief zijn, maar ook een zelf ontworpen beeld. Ook combinaties van tekst en beeld zijn mogelijk. Daarnaast hebben wij een uitgbreide selectie houtdecoratiepatronen welke op de materialen gesublimeerd kunnen worden.
 

Advies en productie

Duropanel adviseert over de materiaalsoort, productvorm en de mogelijkheden voor het motief of beeld. En ook het design van uw te sublimeren producten kan Duropanel voor u verzorgen. Levert u zelf het materiaal en/of het design aan? Ook dan is Duropanel u graag van dienst. U kunt alles aan ons overlaten. Van eerste idee tot en met de montage van uw producten. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor alleen die specifieke diensten waar u behoefte aan heeft.
 

Volg ook onze LinkedIn pagina en blijf altijd op de hoogte!

Projecten

Producten