Keukenwanden

Ook dat is Duropanel.

Op zoek naar kwalitatieve, betaalbare en creatieve oplossingen waarmee merken en organisaties zich zowel binnen als buiten kunnen onderscheiden? 

Duropanel beschikt over verschillende productiemethodes om de door u gewenste producten te realiseren. We denken mee in de oplossing, de vorm en de techniek. Binnen het budget en haalbaar binnen de gewenste planning.

Dit resulteert in reclamedragers als borden, panelen of maatwerk presentatiesystemen, maar ook in- en outdoor signing en bewegwijzering in alle bestaande vormen en maten. Of digitaal printwerk, instore materialen en beurspanelen van hoogwaardige kwaliteit. Duropanel is uw partner in het produceren van reclame- en signmiddelen.

Waterschap_Rijn_IJssel_informatieportaal_sublimatie1.jpg

De kracht van Duropanel

Met technieken als sublimatie, digitaal printen (op groot fotmaat), folieplotten en verschillende voor- en nabewerkingsmogelijkheden onder één dak, is er bij Duropanel altijd wel een oplossing voor uw gewenste reclame-, communicatie-, bewegwijzering- of beursproducten. Of het nu de complete doorvoering van een huisstijl op verschillende dragers is of een simpele sticker of reclamebord.
 

Advies en productie

Duropanel kan u adviseren over de mogelijkheden wat betreft materiaalsoort, productvorm en productietechniek. Ook de creatieve en/of technische ontwerpen kunnen de vormgevers van Duropanel voor u verzorgen. Levert u zelf het materiaal en/of het design aan? Ook dan is Duropanel u graag van dienst. U kunt alles aan ons overlaten. Van eerste idee tot en met de montage van uw producten. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor alleen die specifieke diensten waar u behoefte aan heeft.

Sublimatie

Duropanel beschikt met sublimatietechniek over een uniek procedé om decoraties op producten van aluminium, verzinkt staal of thermoresistente kunststoffen aan te brengen. De genoemde materiaalsoorten worden voorzien van een speciale poedercoatlaag, waarin onder verhitting pigmenten worden ingebracht die daarna worden ingesloten. Hierdoor ontstaat een duurzaam resultaat. Met sublimatie kan Duropanel zowel vlakke panelen als profielen en voorgevormde producten voorzien van elke decoratie. Hierdoor wordt het product functioneel, esthetisch en veilig in gebruik. De toplaag is glanzend of mat. De decoratie kan een standaard motief zijn, maar ook een zelf ontworpen beeld of een combinatie van tekst en beeld. Daarnaar hebben wij een uitgebreide selectie houtdecoratiepatronen welke op de materialen gesublimeerd kunnen worden. Gesublimeerde panelen zijn ideaal toe te passen als duurzaam informatiepaneel, fotowand of reclameplaat, maar kunnen ook worden verwerkt in bijvoorbeeld portalen of bewegwijzeringen. Meer over sublimatie...
 

Digitaal printen en folieplotten

Met diverse grootformaat printers kan Duropanel full colour prints produceren ten behoeve van verschillende materialen en ondergronden. Er kan geprint worden op diverse soorten folies, papier en doek. De folieprints kunnen worden afgewerkt met mat- of glanslaminaat en worden schoon- of contourgesneden tot stickers, teksten, posters, reclamedoeken of voor verdere verwerking op reclamedragers. Bijvoorbeeld voor borden , gevelpanelen of autobeletteringen. Met onze snijplotter kunnen diverse kleurfolies worden contourgesneden tot snijteksten en -vormen voor toepassing op verschillende ondergronden.
 

Volg ook onze LinkedIn pagina en blijf altijd op de hoogte!

Projecten

Producten