Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen:

fotoschilderijen grootformaat - duurzame fotopanelen

Fotoproducten - Materialen

Wij kunnen bij Duropanel allerlei soorten beelden verwerken op een aantal verschillende materialen. Wij noemen dit fotopanelen. U kunt ervoor kiezen om op deze panelen uw eigen foto's te zetten, maar u kunt ook kiezen uit onze eigen Duropanel collectie of collecties van stockfoto websites. Wij bieden allerlei verschillende materialen aan die ieder zijn eigen draai aan de stijl van het fotopaneel geven. Zo is er voor iedereen wel iets wat aansluit op de stijl waar de foto het beste bij past. Voor in ieder interieur is er wel iets te vinden. Zo kunt u kiezen voor één van onderstaande materialen. Klik op een materiaal om naar de pagina te gaan waar je kunt zien wat de mogelijkheden zijn met dit materiaal.

Upload je eigen foto's of zoek online naar jouw perfecte foto!

Wij geven je de mogelijkheid om je eigen foto's te uploaden om zo jouw perfecte fotopaneel te ontwerpen. Heb je zelf geen mooie passende foto's? Geen probleem! We hebben bij Duropanel een eigen collectie! En er zijn talloze websites met zogeheten 'stock foto's'. Op een aantal van deze websites zijn deze zelfs gratis te gebruiken, zelfs voor commercieel gebruik! 

Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kunt u de meest prachtige foto's vinden! Als u gebruik wilt maken van gratis foto's raden wij aan eens een kijkje te nemen bij Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als u eenmaal een foto heeft geselecteerd kunt u deze gemakkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden ten opzichte van uw gewenste formaat fotopaneel. Wij zorgen voor de rest!

 

Inspiratie opdoen?

Kijk ook eens onze Inspiratiepagina's! Deze pagina's zijn gemaakt om een impressie te geven van wat onze producten kunnen doen met de stijl en sfeer in verschillende soorten ruimtes op allerlei verschillende locaties.